flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Круглий стіл судової адміністрації та судової охорони столичного регіону

25 лютого 2021, 09:45

Для удосконалення співпраці між Територіальним управлінням ДСА України в Київській області та Територіальним управлінням Служби судової охорони у місті Києві та Київській області проведено спільну нараду.

24 лютого 2021 року керівники установ обговорили питання щодо зміни системи місцевих судів у зв’язку з утворенням територіальних громад. Звернули увагу на можливий режим охорони об’єктів та установ органів системи правосуддя, з урахуванням нового адміністративно-територіального устрою.  А також питання взаємодії із органами судової влади Київської області щодо покращення несення служби співробітниками територіального управління Служби судової охорони.

Присутні на нараді начальники Територіального управління Державної судової адміністрації столичної області Світлана Шевченко та Територіального управління Служби судової охорони Ігор Коваленко детально зупинились на питанні можливої зміни місцевих судів та забезпечення безпеки правосуддя. Зміни українського законодавства вимагають постійної співпраці між судовою адміністрацією та судовою охороною.

Робоча зустріч відбулась у жвавій дискусії, сторони обмінялись пропозиціями щодо подальших спільних напрямків діяльності.

 

 

Матеріал підготовлено за сприяння пресслужби ТУ ССО у місті Києві та Київської області