flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівництво територіального управління прийняло участь у засіданні Бучанської районної ради

27 травня 2022, 10:49

Рішенням Бучанської районної ради Київської області від 26 травня 2022 року, Територіальному управлінню Державної судової адміністрації України в Київській області надано дозвіл на проведення ремонту орендованого нерухомого майна комунальної власності територіальних громад Бучанського району Київської області – адміністративної будівлі, розташованої за адресою: вул. Янтарна, 12-А, м. Київ. Одночасно територіальне управління отримало дозвіл на оренду ще одного приміщення по вул. Янтарна, 12, яке розташовуються поруч із приміщенням Києво-Святошинського районного суду Київської області.

Це надає можливість розширити розміщення апарату Києво-Святошинського районного суду, який складається з 70 штатних одиниць та наразі розміщується у приміщенні загальною площею 987,6 кв.м, перемістити архів із зруйнованого в результаті бомбардувань російською армією приміщення Бородянського районного суду та невідкладно вжити заходів для проведення ремонту приміщення по вул. Янтарна, 12-А, з метою переобладнання його для будинку правосуддя.

 

Висловлюємо вдячність депутатам Бучанської районної ради Київської області за підтримку та злагодженість у прийнятті рішення, необхідного для організації роботи судів Бучанського району!