flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робочий візит керівництва ТУ ДСА України в Київській області до КОДА

09 червня 2022, 13:09

09 червня 2022 року у стінах Київської обласної військової адміністрації відбулася робоча зустріч начальника Територіального управління ДСА України в Київській області Світлани Шевченка та заступника начальника територіального управління Володимира Масовця із заступником голови Київської обласної державної адміністрації Віталієм Власюком.

Основною темою даної зустрічі було відновлення роботи місцевих загальних судів Київської області після деокупації територій Київщини.

Зокрема було підняте питання забезпечення приміщенням Бородянського районного суду Київської області для можливості відновлення територіальної підсудності судових справ та якнайшвидшого поліпшення доступу населення Бородянської територіальної громади до правосуддя.

Нагадаємо, що приміщення Бородянського районного суду Київської області на початку березня 2022 року було повністю зруйновано в результаті авіанальотів та ракетних обстрілів військами російської федерації.

Разом із тим обговорювались питання, що стосуються допомоги працівникам апаратів судів Київської області, які опинилися в скрутному становищі через зруйноване або пошкоджене житло.

За результатами даної зустрічі було окреслено кроки щодо подальшої співпраці та напрацьовано алгоритм дій у вирішенні нагальних питань.