flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Безпекова складова роботи судів столичної області – таку тему обговорили органи судової влади столичної області

11 липня 2023, 17:27

Сьогодні, 11 липня, у територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Київській області відбулась розширена нарада під головуванням начальника управління Світлани Шевченко.

У відеоселекторному засіданні взяли участь голови судів столичної області, керівники апаратів, керівництво територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області та керівництво Головного управління Національної поліції Київської області.

Серед питань, що були порушені учасниками наради, обговорення безпекової складової під час проведення судових засідань, налагодження взаємодії між Службою судової охорони та правоохоронними органами, конвойними підрозділами з охорони підсудних осіб.

Кожен з учасників відеонаради доповідав про наявну ситуацію в установах правосуддя столичної області, змоделювали можливі порушення та шляхи їх усунення.  

На завершення зібрання організатори домовились провести подібні обговорення на місцевому рівні, додатково перевірити технічну укріпленість будівель та налагодити більш тісну співпрацю між судовою гілкою владою та правоохоронними органами з безпечної роботи судів.