flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча зустріч у м. Біла Церква

14 січня 2022, 15:20

Робоча зустріч керівництва Територіального управління

Державної судової адміністрації України в Київській області, Білоцерківського міськрайонного суду Київської області

та міського голови міста Біла Церква.

 

       13 січня 2022 року у місті Біла Церква Київської області відбулася робоча зустріч керівництва Територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області в особі Світлани Шевченко та Володимира Масовця, Голови Білоцерківського міськрайонного суду Київської області Юрія Буцмака та керівника апарату суду Тамари Джафарової-Юрковської, а також  Білоцерківського міського голови Геннадія Дикого.

        Зустріч була організована з метою налагодження співпраці міської влади із міськрайонним судом у напрямку організаційного забезпечення.

        Озвучено шляхи вирішення питання:

- оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку на якій розташовано Білоцерківський міськрайонний суд за адресою по вул. Першотравнева, 4-а;

- обладнання місць для паркування транспорту перед приміщенням Білоцерківського міськрайонного суду за адресою по вул. Першотравнева, 4-а;

- виділення земельної ділянки у м. Біла Церква під будівництво єдиного приміщення для окружного Білоцерківського суду Київської області за всіма відповідними державно-будівельними нормами для будинку правосуддя.

         Разом із тим, з веселими дзвінкими щедрівками та привітаннями із Різдвяними святами до Білоцерківської міської ради завітав Народний фольклорно-етнографічний ансамбль який подарував усім позитивні емоції та святковий настрій.