flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Народний депутат Сергій Демченко відвідав Територіальне управління ДСА України в Київській області

08 лютого 2023, 15:50

08 лютого 2023 року з робочим візитом до територіального управління завітав народний депутат України Сергій Демченко.

Під час зустрічі начальник управління Світлана Шевченко, заступник начальника управління Володимир Масовець обговорили з Сергієм Демченко низку важливих питань, зокрема критичний стан фінансування органів системи правосуддя, збільшення штатної чисельності суддів та працівників апаратів судів, а також облаштування приміщень судів належними умовами для здійснення судочинства.

В ході візиту Сергій Демченко відвідав приміщення Києво-Святошинського районного суду Київської області.

Головою суду Тетяною Дубас зазначено, що Києво-Святошинський має найбільше навантаження на одного суду в Київській області та з початком повномасштабного вторгнення росії жодного дня не припиняв роботу. Навіть в умовах війни, нестачі кадрів та вкрай низького рівня заробітної плати працівників, суд працює та здійснює правосуддя.

Сергій Демченко поспілкувався з працівниками апарату та почув про нагальні потреби в їх належному фінансовому забезпеченні.

Також, народним обранцем оглянуто зали судових засідань, кабінети суддів, помічників та секретарів, працівників апарату, архівні кімнати та облаштовані місця очікування засідання.