flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Київської області проведено чергову нараду голів місцевих загальних судів

30 жовтня 2013, 11:41

 

29.10.2013 в приміщенні Апеляційного суду Київської області відбулася щомісячна нарада за участю голови апеляційного суду Олександра Івановича Гриненка, керівництва ТУ ДСА України в Київській області, голів місцевих загальних судів Київської області, суддів Києво-Святошинського районного суду Київської області.

На зустрічі обговорювались актуальні питання здійснення правосуддя і організації роботи судів.

Начальник територіального управління Геннадій Іванович Трегуб проінформував про стан матеріально-технічного забезпечення місцевих судів області  та  стадії, на яких знаходиться вирішення найбільш актуальних питань по ремонту будівель Вишгородського, Обухівського районних судів Київської області та Білоцерківського міськрайонного суду Київської області.

Окремо звернули увагу на нараді на необхідність економії бюджетних коштів.

Піднімались проблемні питання, що стосувались проходження платежів в органах державного казначейства та зареєстрованої кредиторської заборгованості на придбання почтових марок, конвертів та іншого матеріально-технічного забезпечення місцевих загальних судів.

 Був заслуханий звіт про результати запровадження надсилання судових повісток у вигляді SMS-повідомлень учасникам судового процесу, висвітлена статистична інформація щодо кількості відправлених SMS-повідомлень станом на 28.10.2013.